Het team

Orthodontist Ghislaine Heiligers studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA, 1993-1998). Na haar afstuderen werkte zij twee jaar als tandarts in de algemene praktijk. Van 2000-2004 volgde zij de fulltime opleiding tot orthodontist, eveneens aan het ACTA. Hierna deed zij langdurig ervaring op in verschillende orthodontie praktijken. In 2011 nam Ghislaine Heiligers de praktijk binnen Octant Mondzorg over. Ghislaine Heiligers is naast orthodontist tevens trotse moeder van 3 dochters.

Orthodontist Tamara Louwerse studeerde tandheelkunde aan het ACTA van 1992-1997. Vervolgens volgde zij van 1998-2003 de opleiding tot orthodontist, eveneens aan het ACTA. Tamara Louwerse is trotse moeder van een zoon en een dochter.

Visie

Het team van Ghislaine Heiligers doet haar uiterste best om voor de patiënt een functioneel goed, gezond en esthetisch fraai gebit te creëren. Ons streven is om dit te doen in een prettige, betrokken en vertrouwde omgeving. De praktijk is gericht op de orthodontische behandeling van zowel kinderen als volwassenen. Ook volwassen patiënten zijn welkom voor een orthodontische behandeling, van een kleine correctie tot een uitgebreide gecombineerde kaakchirurgisch-orthodontische behandeling. Voor multidisciplinaire behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten als kaakchirurg, parodontoloog of implantoloog.

Wij doen ons best om aan de verwachting van de patiënt te voldoen. Voor het bereiken van een goed eindresultaat is een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt van groot belang. Medewerking, inzet en motivatie van de patiënt en een goede mondhygiëne spelen een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat.

Ghislaine Heiligers is geregistreerd als orthodontist in het specialistenregister.

BIG-inschrijfnummer: 59048859002.
(Basisgroep: tandarts, specialisme: dento-maxillaire orthopaedie).

Erkend lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereniging voor Orthodontische Studie (NVOS) en the European Orthodontic Society (EOS) en bestuurslid van de
Noord-Hollandse Orthodontistenvereniging (K.G. Bijlstra bestuur).

Per oktober 2012 is onze praktijk ISO-9001 gecertificeerd. 

Tamara Louwerse is is geregistreerd als orthodontist in het specialistenregister; BIG-inschrijfnummer: 89048025802. (Basisgroep: tandarts, specialisme: dento-maxillaire orthopaedie).

Beide orthodontisten zijn in Nederland in het specialistenregister geregistreerd als specialist in de dento-maxillaire orthopaedie (orthodontie). Ghislaine Heiligers werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag; Tamara Louwerse werkt op donderdag.

Per september 2017 zijn wij een erkend leerbedrijf(S-BB)