Het team

Naast tandarts Marina Janssen bestaat het team uit 1 mondhygiënist, 3 preventie-assistentes, 3 tandartsassistentes en een praktijkmanager.

Visie

Wij zijn trots op onze praktijk waarin verschillende disciplines van de tandheelkunde aan bod komen. Wij werken nauw samen volgens een modern teamconcept. Dit houdt in dat vaardigheden, zorg en kennis optimaal worden verdeeld. Een persoonlijke benadering en een ontspannen atmosfeer voor de patiënt staan bij ons voorop.

Bij het team van Marina Janssen willen we mondzorg van hoog niveau aanbieden. Daarom houden wij ons op verschillende manieren bezig met kwaliteit en innovatie.

Wij streven ernaar minimale invasieve tandheelkunde met behulp van lasers. Daarmee kunnen wij gezondheid, comfort, preventie en esthetiek waarborgen.

Marina Janssen is geregistreerd als algemene tandarts in het BIG-register.

BIG-inschrijfnummer: 19913442002.
Op dit moment volgt Marina Janssen een Master of Science in Lasers in Tandheelkunde bij de RWTH Aachen University).

Erkend lid van World Clinical Laser Institute (WCLI)

Per december 2017 zijn wij een erkend leerbedrijf(S-BB)

Logo Zorgkaart Nederland (met de huidige cijfer van Zorgkaart Nederland) en met de link voor rechtstreeks reviews (dat de patiënten rechtstreeks bij mij terecht kunnen voor het plaatsen van een review). Mijn volledige naam is op zorgkaart Nederland is: M. de Lima Barbosa Janssen

 

Neem contact op