Praktijk J.W.J.M. Dekker

Als tandarts heb je een technisch en tegelijk een verzorgend en sociaal beroep. De cliënt/patiënt vertrouwt op de kwaliteit van de zorg die je biedt. Daarom ontstaat vaak een bijzondere en vertrouwelijke band, die niet in geld is uit te drukken. Veel cliënten/patiënten ken je al vanaf het begin van je tandartscarrière. Eerst was het nog ‘mijnheer’ en ‘mevrouw’, later wordt het meestal  ‘Piet’ of ‘Els’.

Mijn tandartscarrière begon in de jaren ’80 met een solopraktijk in de Grote Waal in Hoorn. Als initiatiefnemer ging ik  in 2005 verder op de Nieuwe Steen 8, samen met mijn collega’s van Octant Mondzorg.

Jong team

Ons team bestaat uit vijf tandartsen en zes assistentes. De afgelopen jaren hebben wij het team versterkt door assistentes op te leiden tot preventiemedewerkers. Verder hebben wij het team met vier jonge tandartsen Cecile Lauw,  Anne-Sjoe Kilsdonk, Marie Claire Septer en Stephanie Haagedoorn kunnen uitbreiden. Met hun enthousiasme bepalen zij mede het moderne gezicht van de praktijk. Daarnaast bieden zij de zekerheid dat de cliënten ook in de toekomst bij onze praktijk voor tandheelkundige zorg terecht kunnen.

Transparant behandelplan

De patiënt/cliënt is in onze praktijk een medespeler in het team. Invoelingsvermogen, luisteren, ingaan op de wensen van de cliënt , zijn/haar financiële mogelijkheden en van daaruit kijken naar de behandelmogelijkheden, daar draait het om bij dit teamwerk. Zo komen we tot een transparant behandelplan, met uiteraard offerte op papier. Onze praktijk onderscheidt zich in de esthetische tandheelkunde en sinds kort in de implantologie.

Snelle pijnbehandeling

Bij pijnklachten heeft de cliënt maar één wens; zo snel mogelijk – liefst dezelfde dag nog – van de pijn af. Dit kunnen wij vrijwel altijd garanderen, omdat bij afwezigheid van de eigen tandarts een collega de behandeling probleemloos kan overnemen. De cliënt profiteert zo direct van de meerwaarde van onze praktijk: het collectief.

Tandtechniek in huis

Octant Mondzorg heeft sinds kort ook tandtechniek in huis. We kunnen daarom direct met de technieker overleggen, wat zeer effectief en efficiënt is. Ook dit komt ten goede aan de kwaliteit van het product dat we aan de cliënt leveren.

© copyright 2012 Octant Mondzorg - Nieuwe Steen 8 1625 HV Hoorn