Mw. G.C.E.M. Heiligers

De praktijk

Ghislaine Heiligers studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA, 1993-1998). Na haar afstuderen werkte zij twee jaar als tandarts in de algemene praktijk. Van 2000-2004 volgde zij de fulltime opleiding tot orthodontist, eveneens aan ACTA. Hierna deed zij langdurig ervaring op in verschillende orthodontie praktijken.

De praktijk van Ghislaine Heiligers is gevestigd binnen Octant Mondzorg, een moderne tandheelkundige kliniek die in 2005 geopend is, waarbinnen  5 tandartspraktijken en 1 orthodontiepraktijk gevestigd zijn.

Ghislaine Heiligers is getrouwd en trotse moeder van 3 dochters.

Ghislaine Heiligers is geregistreerd als orthodontist in het specialistenregister.

BIG-inschrijfnummer: 59048859002.
(Basisgroep: tandarts, specialisme: dento-maxillaire orthopaedie).

Erkend lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereniging voor Orthodontische Studie (NVOS) en the European Orthodontic Society (EOS) en bestuurslid van de
Noord-Hollandse Orthodontistenvereniging (K.G. Bijlstra bestuur).

Per oktober 2012 is onze praktijk ISO-9001 gecertificeerd.  

Per september 2017 zijn wij een erkend leerbedrijf(S-BB)

Visie

Het team van Ghislaine Heiligers doet haar uiterste best om voor de patiënt een functioneel goed, gezond en esthetisch fraai gebit te creëren. Ons streven is om dit te doen in een prettige, betrokken en vertrouwde omgeving. De praktijk is gericht op de orthodontische behandeling van zowel kinderen als volwassenen. Ook volwassen patiënten zijn welkom voor een orthodontische behandeling, van een kleine correctie tot een uitgebreide gecombineerde kaakchirurgisch-orthodontische behandeling. Voor multidisciplinaire behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten als kaakchirurg, parodontoloog of implantoloog.

Wij doen ons best om aan de verwachting van de patiënt te voldoen. Voor het bereiken van een goed eindresultaat is een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt van groot belang. Medewerking, inzet en motivatie van de patiënt en een goede mondhygiëne spelen een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat.

Het team

Naast Ghislaine Heiligers is Amy Ang werkzaam als orthodontist binnen ons team.  Amy Ang studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA, 2006-2011). Vervolgens volgde zij van 2011-2015 de fulltime opleiding tot specialist in de dento-maxillaire orthopaedie (orthodontie) aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (BIG- inschrijfnummer: 89914932602). Beide orthodontisten zijn in Nederland in het specialistenregister geregistreerd als specialist in de dento-maxillaire orthopaedie (orthodontie). Ghislaine Heiligers is werkzaam van maandag tot en met donderdag;  Amy Ang werkt wekelijks op vrijdag en om de week op dinsdag.

Daarnaast bestaat ons team uit speciaal voor de orthodontie opgeleide assistentes en baliemedewerksters.

Openingstijden

De praktijk is geopend voor behandelingen:
van maandag tot en met vrijdag van 08.15 – 12.15 uur en van 13.00 – 16.30 uur.
Wij behandelen alleen volgens afspraak.

De praktijk is telefonisch bereikbaar (telefoonnummer 0229 – 24 35 39) :
van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.30 uur.

E-mail: orthodontist@octantmondzorg.nl

Wellicht tot ziens in onze praktijk.

Een hartelijke groet namens het hele team,

Ghislaine Heiligers

© copyright 2012 Octant Mondzorg - Nieuwe Steen 8 1625 HV Hoorn