Mw. G.C.E.M. Heiligers

Vanaf 28 april mogen wij weer geleidelijk aan de reguliere orthodontische zorg opstarten.

Wij gaan contact met jullie opnemen om een nieuwe afspraak te plannen, waarbij de meest urgente patiënten als eerst zullen worden opgeroepen.

LET OP: alle reeds eerder ingeplande afspraken komen te vervallen, ook als deze afspraak na 28 april ingepland stond.

Wat is er bij deze gedeeltelijke openstelling voor jullie van belang:

  • Wij gaan jullie contacteren voor een afspraak !!
  • LET OP: Wanneer je een afspraak hebt mag je de praktijk alleen betreden indien er geen sprake is van koorts of luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) en je in de afgelopen veertien dagen niet in contact bent geweest met een besmet persoon
  • Patiënten komen zonder begeleider (begeleider kan buiten of eventueel/liefst in de auto wachten). De praktijk mag pas 2 minuten voor de afgesproken tijd betreden worden. Indien men te vroeg arriveert graag buiten de praktijk wachten. Graag ook buiten de praktijk de 1.5 meter afstand ten opzichte van anderen respecteren
  • Aan de behandelstoel wordt gewerkt met de reguliere beschermingsmiddelen volgens de richtlijn infectiepreventie, aangevuld met een transparant gezichtsmasker ter bescherming van ons allemaal
  • Aanmeldzuil (touchscreen) wordt niet gebruikt vanuit hygiënisch oogpunt; de scanner wel
  • Toiletten voor patiënten zijn afgesloten
  • De poetshoek is afgesloten; graag thuis al goed je tanden poetsen

Een strikt deurbeleid: alleen patiënten met een afspraak krijgen toegang tot het pand !!

Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen wanneer dit niet dringend noodzakelijk is maar ons te e-mailen.

Wij realiseren ons zeer dat het voor jullie en voor iedereen ingewikkelde tijden zijn. Wij spreken nogmaals uit dat we zo goed mogelijk ons best doen om zo eerlijk mogelijk nieuwe afspraken in te plannen, daarbij de door de beroepsgroep opgestelde richtlijn in ogenschouw nemend.

Wij danken jullie allen voor jullie begrip en hopen jullie zo snel mogelijk weer in de praktijk te mogen ontvangen.

Een warme groet namens het hele team van Octant Mondzorg

De praktijk

Ghislaine Heiligers studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA, 1993-1998). Na haar afstuderen werkte zij twee jaar als tandarts in de algemene praktijk. Van 2000-2004 volgde zij de fulltime opleiding tot orthodontist, eveneens aan ACTA. Hierna deed zij langdurig ervaring op in verschillende orthodontie praktijken.

De praktijk van Ghislaine Heiligers is gevestigd binnen Octant Mondzorg, een moderne tandheelkundige kliniek die in 2005 geopend is, waarbinnen  5 tandartspraktijken en 1 orthodontiepraktijk gevestigd zijn.

Ghislaine Heiligers is getrouwd en trotse moeder van 3 dochters.

Ghislaine Heiligers is geregistreerd als orthodontist in het specialistenregister.

BIG-inschrijfnummer: 59048859002.
(Basisgroep: tandarts, specialisme: dento-maxillaire orthopaedie).

Erkend lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereniging voor Orthodontische Studie (NVOS) en the European Orthodontic Society (EOS) en bestuurslid van de
Noord-Hollandse Orthodontistenvereniging (K.G. Bijlstra bestuur).

Per oktober 2012 is onze praktijk ISO-9001 gecertificeerd.  

Per september 2017 zijn wij een erkend leerbedrijf(S-BB)

Visie

Het team van Ghislaine Heiligers doet haar uiterste best om voor de patiënt een functioneel goed, gezond en esthetisch fraai gebit te creëren. Ons streven is om dit te doen in een prettige, betrokken en vertrouwde omgeving. De praktijk is gericht op de orthodontische behandeling van zowel kinderen als volwassenen. Ook volwassen patiënten zijn welkom voor een orthodontische behandeling, van een kleine correctie tot een uitgebreide gecombineerde kaakchirurgisch-orthodontische behandeling. Voor multidisciplinaire behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten als kaakchirurg, parodontoloog of implantoloog.

Wij doen ons best om aan de verwachting van de patiënt te voldoen. Voor het bereiken van een goed eindresultaat is een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt van groot belang. Medewerking, inzet en motivatie van de patiënt en een goede mondhygiëne spelen een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat.

Het team

Naast Ghislaine Heiligers is Amy Ang werkzaam als orthodontist binnen ons team.  Amy Ang studeerde tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA, 2006-2011). Vervolgens volgde zij van 2011-2015 de fulltime opleiding tot specialist in de dento-maxillaire orthopaedie (orthodontie) aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (BIG- inschrijfnummer: 89914932602). Beide orthodontisten zijn in Nederland in het specialistenregister geregistreerd als specialist in de dento-maxillaire orthopaedie (orthodontie). Ghislaine Heiligers is werkzaam van maandag tot en met donderdag;  Amy Ang werkt wekelijks op vrijdag en om de week op dinsdag.

Daarnaast bestaat ons team uit speciaal voor de orthodontie opgeleide assistentes en baliemedewerksters.

Openingstijden

De praktijk is geopend voor behandelingen:
van maandag tot en met vrijdag van 08.15 – 12.15 uur en van 13.00 – 16.30 uur.
Wij behandelen alleen volgens afspraak.

De praktijk is telefonisch bereikbaar (telefoonnummer 0229 – 24 35 39) :
van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.30 uur.

E-mail: orthodontist@octantmondzorg.nl

Wellicht tot ziens in onze praktijk.

Een hartelijke groet namens het hele team,

Ghislaine Heiligers

© copyright 2012 Octant Mondzorg - Nieuwe Steen 8 1625 HV Hoorn