Beleid COVID-19

Ons beleid is erop gericht verspreiding van Corona te voorkomen binnen de praktijk. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen om een afspraak te maken. 

Bij het maken van een afspraak stellen wij u de volgende vragen:

  1. Heeft u nu corona?
  2. Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
  3. Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  4. Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
  5. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
  6. Bent u in thuisisolatie?
  7. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

 

Enkel indien alle vragen met NEE worden beantwoordt kan u een afspraak maken/kan uw afspraak doorgaan. Indien een vraag met JA wordt beantwoordt verzoeken wij u te wachten totdat alle vragen met NEE kunnen worden beantwoordt.

DEURBELEID TANDARTSPRAKTIJKEN:
Wij verzoeken u om kort voor de aanvangstijd van uw afspraak aanwezig te zijn op de parkeerplaats en buiten te wachten tot u telefonisch wordt opgeroepen om de praktijk te betreden zodra uw behandelaar hier klaar voor is. Mocht u geen mobiele telefoon (mee)hebben, meldt u zich dan bij de ingang van de praktijk. Vervolgens wordt u bij de ingang gevraagd uw handen te desinfecteren en worden bovengenoemde vragen u nogmaals gesteld ter controle en wordt uw lichaamstemperatuur opgemeten. Indien alles in orde is kunt u doorlopen naar de desbetreffende behandelkamer.

DEURBELEID ORTHO:
Wij verzoeken u om zich 5 minuten voorafgaand aan de aanvangstijd van uw afspraak te melden bij de ingang van de praktijk. Vervolgens wordt u bij de ingang gevraagd uw handen te desinfecteren en worden bovengenoemde vragen u nogmaals gesteld ter controle en wordt uw lichaamstemperatuur opgemeten. Indien alles in orde is kunt u doorlopen naar de balie van de orthodontiepraktijk waar u zich kunt melden en eventueel kort kunt plaatsen nemen in de wachtkamer, uiteraard op 1,5 meter afstand van andere personen.

Let op onze wachtkamer, toiletten, poetshoek en mondhygiëne artikelen automaat zijn momenteel buiten gebruik!

Bedankt voor uw medewerking!
Octant Mondzorg